Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 20 Eylül 2014 - 12:33 Yorum: 0

- Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Lekesiz, Hatay'dan ayrıldı

HATAY (AA) - Valiler Kararnamesiyle Hatay Valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Celalettin Lekesiz, kentten törenle uğurlandı.Lekesiz, Valilik bahçesindeki uğurlamada, Türkiye'nin...

- Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Lekesiz, Hatay'dan ayrıldı

HATAY (AA) - Valiler Kararnamesiyle Hatay Valiliğinden Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Celalettin Lekesiz, kentten törenle uğurlandı.

Lekesiz, Valilik bahçesindeki uğurlamada, Türkiye'nin kültürel zenginliklerini ve güzelliklerini barındıran Hatay'da görev yapmanın gururunu yaşadığını söyledi.

Kentten ayrılacağına üzüldüğünü dile getiren Lekesiz, "Birazdan aranızdan ayrılacağım ancak duygularımı anlatabilmek benim için zor ama çok içten şunu söylemek isterim, gönlümüzün, kalbimizin bir bölümünü burada bırakarak gidiyoruz. Tüm samimiyetimle söylüyorum, emin olunuz, nüfus cüzdanımızda Yozgat yazsa da yüreğimizin çok müstesna köşesinde Hatay yazılı. Görev yaptığım süre içerisinde yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Biliniz ki Ankara'da bir kardeşiniz, hemşehriniz var" diye konuştu.

Lekesiz, eşi Zehra Lekesiz ve çocukları, uğurlamaya katılanlarla vedalaşarak ilden ayrıldı.

Uğurlamada AK Parti Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum müdürleri, belediye başkanları, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri, iş adamları, valilik personeli ve vatandaşlar hazır bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber