Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ağustos 2016 - 15:48 Yorum: 0

Emniyet müdürleri yeniden adliyede

Kocaeli'de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında daha önce adli kontrol kararıyla serbest bırakılan emniyet müdürleri hakkında savcılık tarafından yapılan...

Emniyet müdürleri yeniden adliyede

Kocaeli'de FETÖ/PDY operasyonları kapsamında daha önce adli kontrol kararıyla serbest bırakılan emniyet müdürleri hakkında savcılık tarafından yapılan itirazın üzerine, bazı emniyet müdürleri tekrar yakalanarak adliyeye getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine sızan hainler tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından Kocaeli'de FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik soruşturma başlatılmıştı. Bu soruşturma kapsamında gözaltına alınarak FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmak suçlamasıyla adliyeye çıkarılan bazı emniyet müdürleri, adli kontrol kararıyla serbest bırakılmıştı. Bu karara savcılık tarafından itiraz edilmesi üzerine serbest bırakılan çok sayıda emniyet müdürü hakkında tekrar yakalama kararı çıkarıldı. Polis ekipleri tarafından tekrar yakalanan ve aralarında Kocaeli Eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı Cabir Yeşiltaş'ın da olduğu 6 emniyet mensubu tekrar adliyeye çıkarıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber