Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 15:24 Yorum: 0

Emniyet Müdürlüğü’nden LYS Tedbirleri

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce 25 Haziran 2016 tarihinde yapılacak LYS-5 (Yabancı Dil) Sınavı ve 26 Haziran 2016 tarihinde yapılacak LYS-3 (Edebiyat/Coğrafya...

Emniyet Müdürlüğü’nden LYS Tedbirleri

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce 25 Haziran 2016 tarihinde yapılacak LYS-5 (Yabancı Dil) Sınavı ve 26 Haziran 2016 tarihinde yapılacak LYS-3 (Edebiyat/Coğrafya Sınavı öncesi il genelinde bir dizi tedbir alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan yazılı açıklamada, "ÖSYM tarafından yürütülen sınav öncesi alınacak güvenlik önlemleri yanı sıra adayların her türlü müdahaleden uzak bir ortamda sınava girmelerinin de son derece önemli olduğu, sınavın uygulanması esnasında, sınav binaları çevresinde meydana gelen aşırı gürültünün bazı adayların dikkatini dağıttığı ve başarısız olma endişesi ile heyecanlanmalarına sebep olduğu, bu durumdan etkilenen adaylarda ve ailelerinde çok büyük üzüntülere neden olduğu ÖSYM tarafından önemle vurgulanmaktadır. sınav esnasında sınav binaları çevresinde, güzergahlarında düğün konvoyu, inşaat çalışmaları, Pazar yerleri v.b. gibi gürültü oluşumunun yapılmaması,

Ayrıca; Bluetooth kulaklık, kamera özellikli kulaklık, kalemler ile cep telefonu, tüketim maddeleri, çanta, kalem, silgi, küpe, kolye, broş vb. takı, metal para, metal içerikli aksesuarlar (şeffaf ambalaj içerisindeki su ve alyans hariç) ve eşyalarla kopya çekmeye elverişli cihazların girişine kesinlikle müsaade edilmeyecektir." denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber