Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 09:43 Yorum: 0

Emniyet müdürü İşlek, kansere yenik düştü

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü görevini 2 yıl yürüten ve halkın takdirini kazanan Emniyet Müdürü Nihat İşlek, bir süredir mücadele ettiği kanser...

Emniyet müdürü İşlek, kansere yenik düştü

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü görevini 2 yıl yürüten ve halkın takdirini kazanan Emniyet Müdürü Nihat İşlek, bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü.

2014 ile 2016 yılları arasında Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü yapan Emniyet Müdürü Nihat İşlek, meslek hayatında Diyarbakır'da bir dönem şehit edilen İl Emniyet Müdürü Gaffar Okan'la çalışmış, ardından İstanbul'da çeşitli görevlerde bulunduktan sonra yine İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinin ardından 1. sınıf emniyet müdürlüğüne terfi etmişti. Tekirdağlı emniyet müdürü İşlek, 2 yılı aşkın süre Elazığ'da görev yapmış, bu sırada kanser hastalığı teşhisi konularak tedavisine başlanmıştı. Uzun süredir kanser hastalığı ile mücadele eden emniyet müdürü İşlek, rahatsızlığı nedeniyle görevini şuan ki Elazığ İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül'e devretmiş, ardından da son kararname ile polis baş müfettişi olarak İstanbul'a atanmıştı.

Son 1 aydır yoğun bakım tedavisi gören Nihat İşlek, dün akşam yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu. İşlek için bugün İstanbul Bayrampaşa Merkez Camii'nden öğle namazının ardından kılınacak cenazı namazı ile memleketi Tekirdağ'da toprağa verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber