Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 30 Ekim 2014 - 16:53 Yorum: 0

Emniyet Müdürü Karabörk'ten ziyaret

ERZURUM (AA) - İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.Taşkesenligil ile bir süre...

Emniyet Müdürü Karabörk'ten ziyaret

ERZURUM (AA) - İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.

Taşkesenligil ile bir süre sohbet eden Karabörk, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Karabörk'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taşkesenligil ise sporda kentin başarısını yükseltmek için ekip ruhuyla çalışacaklarını söyledi.

Kentteki sporcu sayısını artırmayı hedeflediklerini belirten Taşkesenligil, şöyle konuştu:

"Ahlaklı ve memleketine yararlı hizmetler veren gençler yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Çocukları, gençlik aktiviteleri ve sporun içerisine çektiğimizde, onların zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını sağlıyoruz. Bu konuda Emniyet Müdürlüğümüzle her zaman istişareli ve müşterek bir şekilde hareket etmenin gayretinde olacağız. Düzenlediğimiz organizasyonlarda sizlerin de büyük destekleri olacağına inanıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber