Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Vaatleri unutacak değil, verdiği sözü tutacak başka...17:07 Erciyes Üniversitesi İle TÜZDEV arasında iş birliği protokolü imzalandı17:07 Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 1 yaralı17:06 Tuğba Kuruyemiş, 116. şubesini İzmir Güzelbahçe’de açtı17:06 Eskişehirli kuryeler, Kurye Dostu Belediye Protokolü’ne imza atmayan Ayşe Ü...17:05 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çankırı’da ziyaretlerde bulundu17:05 İSPARK otoparkında silahla bacağından vurdular, 100 bin dolarını çaldılar17:04 Bakan Kacır: "Türkiye’nin astronotuyla gurur duymuyorlar”17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2018 - 12:43 Yorum: 0

Emniyet Müdürü Ulucan: " Kent güvenliği için AGC ile işbirliği içindeyiz"

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, kent güvenliği için Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile işbirliği içinde olduklarını söyledi.U

Emniyet Müdürü Ulucan: ' Kent güvenliği için AGC ile işbirliği içindeyiz'

Antalya Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, kent güvenliği için Antalya Gazeteciler Cemiyeti ile işbirliği içinde olduklarını söyledi.Ulucan, desteklerinden dolayı AGC Başkanına teşekkür plaketi verdi.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni ve Yönetim Kurulunu ziyaret eden Emniyet Müdürü Ulucan, Antalya'nın başta güvenlik olmak üzere, kenti ilgilendiren Emniyet Müdürlüğü görev alanı içindeki projelerde işbirliği yaptıkları AGC'nin övgüyü hakettiğini kaydetti.

AGC'nin Antalya Valisi Münir Karaloğlu tarafından başlatılan ölümle tokalaşma projesine verdiği desteğin önemine vurgu yapan Mehmet Murat Ulucan " Kentin yararına olan projelerde Antalyalı gazetecilerin ve meslek kuruluşu AGC'nin desteği bizim için çok önemli. AGC, bugüne kadar bu desteğini hiç çekmedi. Sivil toplum kuruluşlarının temel amacına uygun çalışmalarıyla gücümüze güç kattı." dedi.

AGC Başkanı Mevlüt Yeni'de AGC'nin tüm üyeleriyle birlikte kent için faydalı olan her projede ön sıralardaki yerini bundan sonra da alacağını belirterek " Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün hem güvenlik hem sosyal alanda yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Türkiye'nin en önemli ve büyük şehirlerinden, dünyaya açılan penceresi olan Antalya'da huzur ve güvenin devamına sadece polis memurlarının değil, tüm vatandaşların bu çalışmaya katkı vermesi için biz de elimizden geleni yapıyoruz. Sadece Antalya'da değil, tüm ülkenin kanayan yarası olan trafik kazalarında ölümlerin en aza indirilebilmesi için Valimiz Münir Karaloğlu tarafından başlatılan ölümle tokalaşma projesine sonuna kadar destek vereceğiz. " dedi.

Görüşme sonunda Emniyet Müdürü Ulucan tarafından desteklerinden dolayı AGC başkanı Mevlüt Yeni'ye teşekkür plaketi verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber