Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 13:24 Yorum: 0

Emniyet Vatandaşları Bilgilendiriyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce halka sunulan güvenlik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, verilen...

Emniyet Vatandaşları Bilgilendiriyor

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce halka sunulan güvenlik hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, verilen hizmet memnuniyetinin yükseltilmesi ve güvenli yaşama toplumun bütün kesimlerinin katılmasının sağlanması amacı ile Kızılay Mahallesi Emek Caddesi Kayı Çay Ocağında, vatandaşlara bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda polis-halk ilişkilerinin önemi, yaz aylarında ikametlerden kısa ve uzun süreli ayrılışlarda ev ve işyeri hırsızlıklarına karşı alınacak tedbirler, kamera ve alarm sisteminin caydırıcılığı, şüpheli şahıs ve şüpheli araçların ivedilikle emniyet birimlerine bildirilmesinin önemi, telefonla "İsminiz darbeye karıştı" diyerek dolandırıcılık yapmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olunması, bilinçli internet kullanımı ile 155 Polis hattının etkin kullanımı hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Kızılay Mahallesi Emek Caddesi Kayı Çay Ocağında bulunan vatandaşlar, İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür edip bu tür vatandaş odaklı çalışmaların vatandaşı bilgilendireceği, güvenlik hizmetlerinin kalitesini artıracağı ve vatandaş-polis ilişkilerini daha da güçlendireceğini belirttiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber