Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 17 Nisan 2022 - 12:53 Yorum: 0

Emniyet ve jandarmadan “Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri” uygulaması: 47 gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde, "Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri" uygulaması gerçekleştirildi.

Emniyet ve jandarmadan “Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri” uygulaması: 47 gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığı koordinesinde, "Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri" uygulaması gerçekleştirildi.

Türkiye genelindeki uygulama, 8 bin 763 ekip, 30 bin 361 personelin katılımıyla yapıldı. Kumar, Tombala ve Oyun Makineleri uygulamasında; 21 bin 31 işyeri ve 436 dernek kontrol edildi, 533 aranan şahıs yakalandı, 47 şahıs gözaltına alındı. 146 şahıs hakkında adli, 405 şahıs hakkında idari işlem yapıldı ve para cezası uygulandı. 123 umuma açık işyeri ve derneğe idari işlem yapıldı. Uygulamada, 15 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 251 adet mermi, 1 adet kurusıkı tabanca ile muhtelif miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın yaptığı uygulamada, 7 adet oyun ve kumar makinesi, 7 adet tombala makinesi ile kumar oynatmak amaçlı dövüştürülen 8 adet horoz ve kumar oynanması için kullanılan çok sayıda materyale el konuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber