Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:28 Yorum: 0

Emniyette ayın personelleri belli oldu

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan polislerden başarılı çalışmalara imza atanlar, "Ayın personeli" uygulaması ile ödüllendirildi.

Emniyette ayın personelleri belli oldu

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan polislerden başarılı çalışmalara imza atanlar, "Ayın personeli" uygulaması ile ödüllendirildi.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görev yapan personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, üstün performans gösteren personelin belirlenerek "Ayın Personeli" seçme uygulamasına devam ediliyor. Uygulama kapsamında Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünde görevli Polis Memurları; Mahmut Pamuk, Hüseyin Çelik ve Soner Özenen, Mayıs ayının personelleri olarak seçildi. Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğinde görevli polis memurları; Abdülkadir Baloğlu ve Atila Yiğit, haziran ayının personelleri olarak ödüllerini aldı.

Başarılı polislerden Mahmut Pamuk, Hüseyin Çelik ve Soner Özenen, G.B. isimli bayanın öldürülmesi ve akabinde öldürülen bayanın erkek arkadaşı olan R.A. isimli şahsın Çamlıca Mahallesi Birlik Caddesindeki adreste silahla ağır yaralanması sonrasında, araçla olay yerinden kaçan Ü.B. isimli şüphelinin yakalanması çalışmalarında yer aldılar. Olayda 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 1 adet şarjör ile 5 adet fişeğin ele geçirilirken, polis memurları özverili çalışmaları, şube içerisindeki örnek davranışları ve görev yaptığı bölgesindeki meydana gelen olaylardaki duyarlılığından dolayı mayıs ayının personeli olarak seçildiler.

Haziran ayının başarılı isimleri Abdülkadir Baloğlu ve Atila Yiğit ise, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Turistik El Sanatları Müzesi önünde meydana gelen trafik kazası neticesi yaralanarak hastaneye intikalinden sonra hayatını kaybeden M.T. isimli şahsın yaralanması olayına karışarak firar ettiği belirlenen plakası tespit edilemeyen araç ve sürücüsünün bulunmasına yönelik yaptıkları titiz çalışmalar sonucu, olayın şüphelisi N.U. isimli şahsı yakalayarak olayın aydınlatılmasında gösterdikleri başarı sebebiyle haziran ayı personeli olarak seçildiler.

Ayın personeli seçilen polisler, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Müdürü Levent Tutuk, Huzur Sevenler Derneği Başkanı Necip Fazıl Şahin ve diğer davetlilerin katılımlarıyla Polis evinde düzenlenen törenle teşekkür belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber