Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 24 Temmuz 2014 - 06:58 Yorum: 0

Emniyette "paralel yapı" operasyonu

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlardan bazıları sabaha karşı sağlık kontrolünden geçirildi

Emniyette 'paralel yapı' operasyonu

İSTANBUL (AA) - Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen operasyon kapsamına gözaltına alınanlardan bazıları sabaha karşı sağlık kontrolünden geçirildi. 

İstanbul eski Terörle Mücadele Şube Müdürü Yurt A'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda şüpheli, sabaha karşı Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Yurt A, hastane girişinde basın mensuplarının Kadir Gecesi'ni kutlayarak, "Herkese hayırlı geceler. Kadir Geceniz de hayırlı olsun. Hem ülkemizdeki hem de dünyadaki tüm mazlum Müslümanların kurtuluşuna vesile olsun inşallah. Bu gece görüyorsunuz siyasi algı oluşmadığı için kelepçeler yok. Kelepçesiz bir gece. Halbuki kaçma ihtimalim o zaman da yoktu. Çünkü kendim teslim olmuştum" dedi.

Adli kontrol için getirilen şüphelilerden biri hastane çıkışında ekip aracına bindirilirken, "Hırsıza 'sus' demek suç olmuş, bunu öğrendim" ifadesini kullandı.

Gözaltındaki şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber