Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 28 Ağustos 2014 - 08:58 Yorum: 0

Emniyetteki "paralel yapı" soruşturması

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında emniyet müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin de bulunduğu 13 şüpheli, Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanıyor

Emniyetteki 'paralel yapı' soruşturması

ADANA (AA) - Emniyetteki "paralel yapı" soruşturması kapsamında aralarında emniyet müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin de bulunduğu 13 şüphelinin Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanıyor.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında Adana, Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da gözaltına alınan emniyet müdür yardımcıları H.D. ve E.Y, şube müdürleri Y.Z.T, M.K, S.K. ve İ.S, emniyet amiri M.R.K, başkomiser F.İ, komiser yardımcısı Y.E. ile polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ve C.B, Adana Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanıyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber