Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Temmuz 2014 - 17:33 Yorum: 0

Emniyetten çocuklara bayram hediyesi

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi maddi durumu kötü olan 932 öğrenciye bayramlık kıyafet dağıttı

Emniyetten çocuklara bayram hediyesi

BURSA (AA) - Bursa Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi maddi durumu kötü olan 932 öğrenciye bayramlık kıyafet dağıttı.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yıldırım ilçesindeki okullarda eğitim gören maddi durumu kötü olan öğrenciler tespit edildi. Tespit edilen 932 öğrencinin bedenini alan ekipler, yardımseverlerin katkılarıyla paketlenen bayramlık kıyafetleri öğrencilere dağıttı. 

Öğrencilere bayramlık kıyafet dağıtan Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, "Bizim öncelikli hedefimiz Bursa'da yaşayan tüm çocukların huzur ve güven içerisinde gelişmelerini sağlamak, eğitimlerine destek vermek. Herhangi bir suça veya zararlı alışkanlıklarla karşı karşıya gelmemeleri noktasında çocukları korumak için çalışıyoruz. Belirli bölgelerimizde de ekonomik durumu yetersiz olan çocuklar var. Bunları ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde tespit ediyoruz. Daha sonra hayırsever vatandaşlarımızdan almış olduğumuz kıyafet ve diğer yardımları bu gençlere  aktarıyoruz. Bugünkü çalışmamız da yine bir bayram öncesi bir hayırseverimizin yapmış olduğu kıyafet yardımını ihtiyacı olan gençlere ulaştırılması faaliyetidir" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber