Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 12:58 Yorum: 0

Emniyetten okul servisçilerine eğitim semineri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, Antalya'da faaliyet gösteren okul servis taşıtı sahipleri ve şoförlerine...

Emniyetten okul servisçilerine eğitim semineri

Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından, Antalya'da faaliyet gösteren okul servis taşıtı sahipleri ve şoförlerine eğitim semineri verildi.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Toplantı salonunda gerçekleşen seminerde, Antalya'da faaliyet gösteren okul servis taşımacılığı yapan araç sahipleri ve şoförlerine güvenli yolcu taşımacılığı konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri için bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya; Antalya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 3.Sınıf Emniyet Müdürü Mustafa Sincanlıoğlu, İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Yüzbaşı Turgut Şimşek, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Semra Bekar, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı Hülya Atalay, Servisçiler Odası Başkanı Süleyman Şahin ve 750 kadar okul servis taşıtı sahibi ve şoförü katıldı.

Gerçekleşen toplantıda konuşan Trafik Denetleme Şube Müdürü Mustafa Sincanlıoğlu, "Amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı evlerinden güvenli bir şekilde okullarına götürmek ve getirmek için trafikte yapmış olduğunuz hareketlerinizi düzeltmek ve meydana gelebilecek kazaları ve bu kazalar sonucu meydana gelen yaralanmaları ve ölümleri azaltarak ortadan kaldırmaktır. Trafik ekipleri tarafından yapılan denetimler cezalandırmak amaçlı değil, olası ölümlü ya da yaralamalı kazaların meydana gelmemesi için yapılmaktadır" dedi.

Emniyetten okul servisçilerine eğitim semineri

Emniyetten okul servisçilerine eğitim semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber