Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:18 Yorum: 0

Emo Bursa Şubesi’nden Clk Uludağ Elektrik’e Ziyaret

EMO Bursa Şube Başkanı Remzi Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac'a iade-i ziyarette bulundu.

Emo Bursa Şubesi’nden Clk Uludağ Elektrik’e Ziyaret

EMO Bursa Şube Başkanı Remzi Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac'a iade-i ziyarette bulundu.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac, şubat ayında Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi'nde güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Remzi Çınar ve yönetimini BAOB Yerleşkesi'nde ziyaret etmişti. Bu ziyaretin ardından EMO Başkanı Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Aytac ile CLK Uludağ Elektrik'in genel müdürlük binasında bir araya geldi.

Oda seçimleri sonrası kendilerine ilk ziyareti CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac'ın yaptığını hatırlatan Çınar, her kesimden vatandaşın elektrik tüketimiyle ilgili sıkıntısını odalarına ilettiklerini, işbirliğini önemsediklerini kaydetti. Çınar, EMO Bursa Şubesi olarak Bursa haricinde 10 temsilcilikleri olduğunu, CLK Uludağ Elektrik'in hizmet alanında bulunan 4 bölgede 3 il ve ilçe temsilcileri bulunduğunu söyledi.

CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac da Başkan Çınar'ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek, sistemin işleyişinde yaşanan sıkıntıların çözümü noktasında her türlü işbirliğine hazır olduklarını yineledi. Aytac, mesleki gelişim açısından her türlü faaliyete destek vermekten mutluluk duyacaklarını kaydetti. Ziyarette elektrik tarifeleri ve fatura bilgileriyle ilgili bilgi alışverişinde de bulunuldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber