Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Eylül 2016 - 09:28 Yorum: 0

Emrullah Kara’nın mutlu günü

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Emrullah Karanın kızı Sümeyye Kara ile Abuzer Yıldırım'ın oğlu Osman Yıldırım...

Emrullah Kara’nın mutlu günü

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde AK Parti Adıyaman İl Genel Meclis Üyesi Emrullah Karanın kızı Sümeyye Kara ile Abuzer Yıldırım'ın oğlu Osman Yıldırım ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Bir düğün salonundaki nişan töreni, İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Akbaşlı tarafından okunan Kuran'ı Kerim tilavetiyle başladı. Yapılan duaların ardından genç çiftin nişan yüzüklerini Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz ve Balkar Belediye Başkanı Orhan Orhan takarken yüzüklerin kurdelesini ise Belediye Başkanı Yusuf Özdemir kesti.

Çocuklarının mürüvvetlerini görmenin sevinç ve mutluluğunu yaşayan Kara ve Yıldırım aileleri gelen davetlilerle tek tek ilgilendiler.

Emrullah Kara’nın mutlu günü

Emrullah Kara’nın mutlu günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber