Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Haziran 2017 - 01:18 Yorum: 0

En baba iftar

Adana'da, bir çorbacı babalar gününe özel "Babamın İftarı" kampanyası başlattı.

En baba iftar

Adana'da, bir çorbacı babalar gününe özel "Babamın İftarı" kampanyası başlattı. Kampanyada iftara gelen babalar, hesap ödemeyince şaşkınlık yaşadı.

Seyhan İlçesinde bulunan Büyüksaat Çorbacısı işletmecisi babaların, çocuklarıyla iftara gelen babalar, babalar günü nedeniyle hesap ödemedi. İftarda çocuklarıyla babalarını ağırlayan işletmeci Bekir Fevzi Yıldırı," İnsanoğlunun dünyaya gelişine vesile olan iki değerli varlıktan birisi babalarımızdır. Babaların değeri ve emeği hayatımızda oldukça büyüktür. Sadece bir güne sığmayacak olan sevgiyi, saygıyı ve minneti paylaşmak adına tüm çocuklarımız babalarıyla aynı iftar sofrasında buluştuğu için mutluluk yaşıyor" ifadelerini kaydetti.

Öte yandan, iftarını açan babalar hesap ödemeye geldiklerinde, hesap alınmayınca şaşkınlık yaşadı. Kendilerine özel bir günde verilen bu iftar'da çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

En baba iftar

En baba iftar

En baba iftar

En baba iftar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber