Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Eylül 2016 - 10:23 Yorum: 0

En güzel 4 boyutlu bebek fotoğrafı Kayseri’den çıktı

TÜRK Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) tarafından Mayıs ayında başlatılan "2 ve 4 boyutlu Ultrason Fotoğraf Yarışması'nın Ağustos ayı birincisi...

En güzel 4 boyutlu bebek fotoğrafı Kayseri’den çıktı

TÜRK Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) tarafından Mayıs ayında başlatılan "2 ve 4 boyutlu Ultrason Fotoğraf Yarışması'nın Ağustos ayı birincisi Kayseri Memorial Hastanesi'nde görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç Dr. Gökalp Öner oldu.

Eylül ayında sona erecek olan ve Türkiye çapında en iyi 2 veya 4 boyutlu ultrason görüntülerinin yarıştığı yarışmada Ağustos ayı birincisi Kayseri'den çıktı. Mayıs ayında başlayan ve Eylül ayında sona erecek olan yarışmanın sonucunda, her ayın seçilen fotoğrafı 5-9 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek olan 14. Ulusal TJOD Kongresi'nde sergilenecek.

Aynı zamanda ayın kazanan hekimleri arasından birinci seçileceğini belirten Doç. Dr. Gökalp Öner, "Birinciler 14. Ulusal TJOD Kongresi'nde yapılacak olan seçimde belirlenecek ve 2017'de gerçekleşecek 15. Ulusal TJOD kongresine katılım hakkı kazanacak. Bende anne karnında şirin bir bebeğimizin o güzel anını yakaladım ve Ağustos ayı birincisi oldum. Anne karnında bebekler en güzel pozlarını aileleri ve doktorlar için vermeye devam ediyor. Bizler de anne ve babalar için de çok özel olan o anları en iyi şekilde fotoğraflamak ve güzel bir anı olara geleceğe taşınması için gayret gösteriyoruz." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber