Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 14:48 Yorum: 0

En güzel bayram hediyesi Başkan Ataç’tan geldi

Doğuştan ortopedik engelli olan Olcay Kağızman, bozulan engelli aracının yerine yenisini Başkan Ataç'ın elinden aldı.

En güzel bayram hediyesi Başkan Ataç’tan geldi

Doğuştan ortopedik engelli olan Olcay Kağızman, bozulan engelli aracının yerine yenisini Başkan Ataç'ın elinden aldı.

Ertuğrulgazi Mahallesi'nde ikamet eden 40 yaşındaki doğuştan ortopedik engelli olan Olcay Kağızman, bozulan akülü aracının tamirinin pahalı olduğu için Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a sosyal medya üzerinden ulaşarak yardım talebinde bulundu. Bu talebe duyarsız kalmayan Başkan Ataç, yeni bir akülü araç ile Kağızman ailesini ziyaret etti.

Yeni aracını alan Olcay Kağızman, "Aracım vardı arızalandı. Belediyeye müracaat ettim başkanımız yardım etti. Başkanıma teşekkür ederim, özgürlüğümü geri verdi. Bayramınız kutlu olsun" diyerek duygularını dile getirdi.

Anne Ayşe Kağızman da Başkan Ataç'a teşekkür ederek "İki çocuğum da rahatsız. Ben haftanın üç yarım günü çalışıyorum. Bu araba bize bayram hediyesi oldu. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, herkese hayırlı bayramlar" dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise, ailenin bu mutluluğuna ortak olarak, "Sevgili Olcay sosyal medyadan bize ulaştı. Kendisinin ve ailesinin ekonomik durumunun olmadığını belirtti. Engelli aracı arıza yapmış ve tamiri de pahalıymış. Biz de kendisine yeni bir araç verdik. Tekrar eski günlerine geri dönebilecek" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber