Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Aralık 2018 - 10:07 Yorum: 0

En Güzel Etek Modelleri

Etek her zaman kadın giyiminin vazgeçilmez parçasıdır. Modanın içinde her sezon kendine has yeri olan etekler farklı kreasyonlarda tasarlanır.

En Güzel Etek Modelleri

Etek her zaman kadın giyiminin vazgeçilmez parçasıdır. Modanın içinde her sezon kendine has yeri olan etekler farklı kreasyonlarda tasarlanır. Her zaman her yerde rahatlıkla kullanılabilen etekler kadınların şıklıklarını yansıtan giyimdir. 4 mevsime uygun kumaşlarda üretilen etekler bot, çizme, babet, sandalet ve spor ayakkabılarla kombinlenen parçalardır. Her kadının giyim dolabında birçok çeşidi ve renkleri vardır. Spor tarza ve klasik tarza uygun modellerdeki etekler bluz, gömlek ve tişört gibi her üst giyimle kombinlenen etek modelleri kadınların en önemli alt giyimidir.

En Güzel Etek Modelleri

Birçok modele sahip olan etekler kısa, uzun ve asimetrik kesimlerdeki etekler kadınların tarzına ve zevkine hitap eder. İş hayatında ve özel davetlerde giyebileceğiniz kalem etekler, bu eteklere eklenen dantel detaylar ise daha hoş ve çekici görünmenizi sağlayan parçalardır. Önden düğmeli etekler kısa veya uzun modelleri günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceğiniz eteklerdir. Kış aylarının vazgeçilmezi deri etekler kadına çekicilik ve zarafet katar. Şık bot veya çizmelerle harika kombinlenen deri etekler kısa ve uzun modelleri ile tasarlanır. Volanlı etek modelleri kısa yada uzun modelini düğün veya özel günlerinizde bir stiletto ayakkabı ile kombin yaptığınızda çok çekici ve kadınsı bir görünüm kazandıracaktır. Sizde farklı model ve renkteki etek modellerini https://www.ironitekstil.com/bayan-etek-modelleri sitesinden bulabilirsiniz.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber