Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Haziran 2019 - 19:10 Yorum: 0

En İyi Dermatolog Ataköy

Dermatolojik problemler farklı sebeplere dayanabilmektedir. Bu sebeplerin farklı olduğu durumlarda tedavilerin de farklı şekillerde uygulanması gerekmektedir.

En İyi Dermatolog Ataköy

Dermatoloji uygulamalarına dahil bir çok işlem mevcuttur. Dermatoloji uygulamalarından, tedavilerinden en az birine bile ihtiyaç duyan kişiler kendileri için uygun dermatoloji uzmanının kim olduğunu öğrenmek istemektedir. en iyi dermatolog ataköy için alnında iyi uzmanlar bulmak mümkündür.

 Dermatolojik problemler farklı sebeplere dayanabilmektedir. Bu sebeplerin farklı olduğu durumlarda tedavilerin de farklı şekillerde uygulanması gerekmektedir. Dual terapi uygulaması için dual yellow lazer cihazı kullanılmaktadır. Bu cihaz hastaların tedavisi için sarı ışık hem de kırmızı ışık sağlayabilmektedir. Durum böyle olunca hem kan damarları ile ilgili problemlerde hem de pigmentler ile ilgili problemlerde etkili bir şekilde kullanılabilmektedir. Dual terapi cerrahi bir müdahale değildir ve bu açıdan bir çok avantaja sahiptir. Cerrahi müdahalelerde genel anestezi uygulanmaktadır ve anestezinin ortaya çıkardığı bir çok risk mevcuttur. Dual terapide bu genel anestezi kayanklı risklerin hiçbiri yoktur. Bunun yanında cerrahi müdahaleler uygulama sırasında ve sonrasında ağrı, acı gibi şikayetlere sebep olabilmektedir. Dual terapi ağrısız ve acısız bir yöntemdir.

 Cilt üzerinde farklı sebeplere bağlı olarak lekeler ortaya çıkabilmektedir. Bu lekelerin çeşitleri gibi oluşum sebepleri de farklıdır. Bazı lekeler yaşlanma sebepli olabilirken bazı lekeler de kontrolsüz şekilde güneş ışınlarına maruz kalma, çevre kirliliği gibi sebeplerle ortaya çıkabilmektedir. Bunların yanında cilt lekelerinin sebepleri arasında çeşitli hastalıklar ve genetik problemler de sayılabilmektedir. Leke mezoterapisi yöntemi ciltte oluşmuş farklı lekelerin renklerinin açılarak daha az belirgin olmasını sağlayan bir yöntemdir. Bu yöntemde farklı asitler ve aktif maddeler kullanılarak hazırlanan bileşim lekeli bölgeye özel iğneler aracılığıyla uygulanmaktadır.

 Leke Mezoterapisi Nasıl Uygulanır.*

 Tedaviye başlamadan önce lekenin oluşum sebebi ve buna bağlı olarak da tedavi yöntemi uzman tarafından belirlenmelidir. Daha sonra tedavi 7 - 10 gün arasında sürmektedir. Bu süreçte farklı sayılarda seanslar şeklinde tedaviye devam edilir. Leke mezoterapisi sonrası lekenin rengi büyük ölçüde açılabilir ya da yok olabilir. Bu durum tamamen lekenin tipine ve ne kadar derin olduğuna göre değişmektedir. Tedavi sonrası kişinin cildini yoğun güneş ışıklarından koruması tedavi açısından daha olumlu sonuçlar doğuracaktır.

ETİKETLER: Dermatolog Ataköy
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber