Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Teknoloji 25 Mayıs 2018 - 10:18 Yorum: 0

“En iyi Müşteri Deneyimi” Teknosa’da

Müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards kapsamında Teknosa, Elektromarket kategorisinde birincilik ödülünün sahibi...

“En iyi Müşteri Deneyimi” Teknosa’da

Müşteri deneyimini en iyi yöneten markaların ödüllendirildiği A.L.F.A Awards kapsamında Teknosa, Elektromarket kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Teknosa, Marketing Türkiye dergisi ile tüketici araştırmaları yapan Akademetre'nin düzenlediği "A.L.F.A Awards" kapsamında, Elektromarket kategorisinde "Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka Ödülü"ne layık görüldü. 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen A.L.F.A. Müşteri Deneyimi Endeksi araştırmasının sonuçları, 24 Mayıs Perşembe günü Bomontiada'da düzenlenen ödül töreninde açıklandı ve bu yıl 36 kategoride en iyiler ödüllendirildi.

"Satış sonrası hizmet anlayışını sektöre kazandırdık"

Tüketiciler tarafından "Elektromarket" kategorisinde müşteri deneyimini en iyi yöneten marka seçilip, A.L.F.A ödülünü almaktan mutluluk ve gurur duyduklarını ifade eden Teknosa Pazarlama ve Strateji Genel Müdür Yardımcısı Ayşegül Bahçıvanoğlu, "Odağımızda, müşterilerimize istedikleri kanaldan, istedikleri zamanda, teknoloji ürünlerine dair her konuda kesintisiz ve en iyi deneyimi yaşatmak var. Türkiye'de satış sonrası hizmet anlayışını sektöre kazandıran marka olarak yeni hizmetlerle ve uygulamalarla bu konuda da çıtayı yükseltiyoruz" dedi.

Büyük veri, yapay zeka gibi dijitalleşmenin sunduğu tüm imkanları seferber ettiklerine de dikkat çeken Bahçıvanoğlu, "Bu yıl, müşterilerimizin eğilim ve beklentilerini en iyi şekilde okumamıza destek verecek, omnichannel (çoklu kanal) stratejimiz doğrultusunda online ve offline kanallarda yaşattığımız bütünsel deneyimi daha da iyileştirecek projeler üzerinde çalışıyoruz. Aldığımız bu ödül, bugüne kadar yaptıklarımızı taçlandırırken, bundan sonraki atılımlar için de bizi teşvik ediyor" şeklinde konuştu.

“En iyi Müşteri Deneyimi” Teknosa’da

“En iyi Müşteri Deneyimi” Teknosa’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber