Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 11 Kasım 2020 - 10:58 Yorum: 0

“En iyi narkotik polisi; Anne” projesi

Zonguldak'ta "En iyi narkotik polisi; anne" projesi kapsamında çalışmalar sürüyor.

“En iyi narkotik polisi; Anne” projesi

Zonguldak'ta "En iyi narkotik polisi; anne" projesi kapsamında çalışmalar sürüyor.

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan "en iyi narkotik polisi; anne" projesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından polis eşlerinin katıldığı 50 kişiden oluşan annelere uzaktan bağlantı uygulaması aracılığıyla En iyi Narkotik Polisi Anne modülü ile Narko-Rehber bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.

"En iyi narkotik polisi; anne" projesi Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Zonguldak'ta yaşayan annelere ve anne adaylarına değişik zamanlarda belli periyotlar içerisinde teknolojinin kullanılmasıyla Narko-Rehber eğitimleri yapılacak.

Bu yöntem ile Zonguldak'taki hedef kitle olan daha fazla anneye ulaşıp, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerden çocukları koruma yöntemleri anlatılacak ve "UYUMA" aplikasyonu tanıtılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber