Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:02 Babaeski’de tüp yüklü kamyonda korkutan yangın21:01 İtalya Dışişleri Bakanı Tajani: "(İran saldırısı) İsrail’in vereceği karşıl...21:00 Gölcük’te bungalovların kiralanması krizi belediye meclisine yansıdı: Gölcü...21:00 TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi20:59 Amasya AFAD’dan depremin sarstığı Tokat ve Yozgat’a destek ekibi20:56 Yalova’da 2 hektar ormanın yanmasına neden olan zanlı gözaltına alındı20:56 Başkan Tetik şehit yakınları ile bir araya geldi20:54 Skytrax’tan dünyanın en iyi 10 havalimanı arasına giren İstanbul Havalimanı...20:46 Yozgat’ta 3 ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi20:45 Fare, araca 8 bin liralık zarar verdi20:45 Çankırı AFAD Arama Kurtarma Ekibi deprem bölgesine gönderildi20:45 Ferhat Akbaş: “Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız”20:44 Elif Şahin: “Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik”20:44 Yozgat Valisi Özkan: “Yaralımız yoktur”20:42 Mersin’deki kazada hayatını kaybeden işçi Osmaniye’de toprağa verildi20:22 Karesi Belediye Başkanı Mesut Akbıyık belediyenin borç bilançosunu açıkladı20:22 Doktoru darp etmişti: Mahkeme yurtdışına çıkışını yasakladı20:18 Sulusaray’da depremde panik yaparak kaçmaya çalışan 5 kişi yaralandı20:18 Ticari aracın çarptığı bisiklet sürücüsü hastanede öldü20:17 Çin: "İsrail Refah’a saldırı planından vazgeçmelidir”
Yerel 26 Mayıs 2016 - 15:18 Yorum: 0

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Balıkesir Mimar Sinan Mesleki Lisesi ve Teknik Anadolu Lisesi ile Balıkesir Endüstri Meslek Liseliler Mezunları Derneği tarafından Şehitlerin Anısına düzenlenen...

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Balıkesir Mimar Sinan Mesleki Lisesi ve Teknik Anadolu Lisesi ile Balıkesir Endüstri Meslek Liseliler Mezunları Derneği tarafından Şehitlerin Anısına düzenlenen Ahilik Haftası etkinlikleri okul bahçesinde gerçekleştirildi. Etkinliğe okuldan mezun olan Şehit Astsubay Çavuş Deniz Gökçün'ün ve Şehit Jandarma Astsubay Atilla Kaya'nın aileleri de davet edildi.

Balıkesir Mimar Sinan Mesleki Lisesi ve Teknik Anadolu Lisesi ve mezunlar derneği tarafından düzenlenen etkinlik geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe okuldan mezun olan Şehit Astsubay Çavuş Deniz Gökçün ve Jandarma Astsubay Atilla Kaya'nın aileleri de katıldı. Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı İbrahim Bıyıklı yaptığı açılış konuşmasında "Köklü bir tarihe sahip olan okulumuz değişik alanlarda başarılara imza atmıştır. Ancak son yıllardaki terör olayları nedeniyle okulumuz mezunlarından bir çoğu şehit olmuştur. Bu yılda 2 mezun öğrencimizin şehit olduğu haberi bize ulaştı ve okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen bu turnuvayı 2 şehidimizin anısına düzenlemiş olduk. Öncelikle bu okuldan mezun olan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, ailelerine sabırlar diliyoruz mekanları cennet olsun. Okulumuz değişik alanlarda faaliyet gösteren bir okul ve okulumuzun en büyük güç kaynağı da okulumuz mezunlar derneği ve okul aile birliğidir. Sıkıştığımız her an bize destek olan mezunlar derneğimize ve okul aile birliğimize çok teşekkür ederiz" dedi.

Balıkesir Endüstri Meslek Liseliler Mezunları Derneği Başkanı Mustafa Baki Yarımdağ ise " Şehitlik en yüce mertebe, bu 2 kardeşimiz şehit oldu. Cennette inşallah Peygamber efendimize komşu olurlar. Fatih Sultan Mehmet bile 21 yaşında İstanbul'u fethetti nerede ahirette hepimiz gelip geçeceğiz. Kalanlar için üzücü ama hani divan şairimiz diyor ya "Yaşım âvâzeyi bu âleme dâvûd gibi sal bâki kalan bu kubbede bir hoş sadâ imiş". Bu arkadaşlarımız vatanına, milletine, Allahına, Peygamber efendimize ümmet olmak ve bence en üst mertebeye eriştiler. Bu günün başka bir önemi de var. Bu hafta Ahilik Haftası. Ahilik bizim okulumuza bizim yetiştirildiğimiz ortama uyuyor.Ahiliğe Endüstri Meslek Lisesi Mezunları olarak sahip çıkmamız gerekiyor. Geçmişimizi bilip geleceğimize buna göre yön vermemiz gerekiyor. Bu etkinliğin ben her yıl düzenlenmesinin okulumuza büyük yarar getireceğini düşünüyorum hatta 100. Yıl Okulu ile birlikte daha kapsamlı bir şekilde devam etmesini diliyorum. Burada emeği geçen her kese çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından etkinlik okul öğrencilerinin Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Okunan duaların ardından Şehit Astsubay Çavuş Deniz Gökçün'ün anne ve babası Serhat ve Ayfer Göçkün ile Şehit Jandarma Astsubay Atilla Kaya'nın anne ve babası Fikri ve Ayşe Kaya'ya çiçek takdim edildi. Şehitlerin anısına düzenlenen futbol turnuvasında Bilgisayar bölümü Elektrik bölümünü final maçında 6-3 yenerek Şampiyon oldu. Turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaların Şehit anne ve babaları tarafından verildi. Madalyalarını alan öğrenciler Serhat ve Ayfer Göçkün ile Fikri ve Ayşe Kaya'nın ellerini öptüler. Etkinlik pilav ve ayran hayrı ile sona erdi.

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Endüstri Meslek Liseliler Mezun Şehitlerini Unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber