Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 07 Mart 2015 - 15:43 Yorum: 0

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de

Bakan Yıldız: "Biz hak etmediğimiz bir oyu AK Parti hanesine yazdırmayız, buna ihtiyacımız yok, gerek de yok"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Biz hak etmediğimiz bir oyu AK Parti hanesine yazdırmayız, buna ihtiyacımız yok, gerek de yok" dedi.

Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı tarafından Yıldırım Beyazıt Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Tesislerinde düzenlenen ve Yıldırım Beyazıt, Alpaslan ile Köşk mahallelerinin sandık müşahitlerinin katıldığı "Sandığa Sahip Çıkıyoruz" toplantısındaki konuşmasında, AK Parti istikrarının Türkiye'nin istikrarı olduğunu söyledi.

Sandığa sahip çıkmanın, Türkiye'nin istikrarına sahip çıkmak anlamına geldiğini ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Bunun böyle bilindiğini son 12 yılda AK Parti hükümetleriyle yaptığımız seçimlerde gördük. Başarıda siz değerli kardeşlerimizin, sandık müşahitlerimizin katkısı çok fazla. Genel Başkanımızdan sandık müşahitlerimize varıncaya kadar bu önemli bir zincir. Bu zincirin halkaları sizlersiniz. Her birinize düşen görev, diğerinden daha az değil. Her birimizin görevi bir diğerinden daha fazla. Muhalefetin bu kadar başarılı sandık müşahitlerine sahip olamamasından dolayı hırçınlığının olduğunu söylemem lazım. Bu kadar fedakar, güvenilir ve sorumluluğunu yalnızca AK Parti, dünyevi sorumluluk olarak değil aynı zamanda bir vebal olarak gören kardeşlerimiz var. Her defasında sandıkta bize çamur atmaya, farklı şeyler söylemeye çalıştılar ama biz yolumuza devam ettik."

Bakan Yıldız, bir CHP milletvekilinin geçen ay Meclis'e koyun getirdiğini anımsatarak, şunları kaydetti:

"Bunu utanarak söylüyorum, şaka gibi. Milletvekili, 'Bu son 12 yılda seçimlerde halkınız AK Parti'ye oy verdi' dedi. 'Bu koyun gibi davrandılar' dedi. 'Bundan sonra koç gibi davranacaklar' dedi ve koç getirdi. 'Bundan sonra seçmenler böyle davranmasın, AK Parti'ye oy vermesinler, koç gibi davransınlar, koyun gibi davranmasınlar' dedi. Bizler milletimizin tercihlerini tam öz olarak kendi şekliyle olduğu gibi sandıklarda yansıtmak istiyoruz. Biz hak etmediğimiz bir oyu AK Parti hanesine yazdırmayız, buna ihtiyacımız yok, gerek de yok. Hak ettiğimiz, alnımızın akıyla her zaman olduğu gibi tertemiz oylarımızı iktidara taşırsak bu bize yeter de artar bile. O yüzden sizin yapacağınız görev, 9 seçimdir yenilgilerine bahane uyduran muhalefete fırsat vermemek, 10'uncu zaferimizi 7 Haziran akşamında ilan etmek."

Yıldız, genel başkanın, bakanların, milletvekillerinin, belediye başkanlarının, teşkilat başkanlarının, AK Parti halkasının tamamının emeğini sandık müşahitleriyle alacaklarını vurgulayarak, "Kayseri yine istikrar diyecek, yeni Türkiye'de hep yanımızda olacak. Yaklaşık 900 bin sandık müşahidimiz var, hedefimiz seçimlere kadar 1,5 milyon sandık müşahidine ulaşmak" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber