Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 27 Nisan 2016 - 08:51 Yorum: 0

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan Orta Ve Doğu Karadeniz’deki Elektrik Kesintisi İle İlgili Açıklama Yapıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan Orta ve Doğu Karadeniz Bölgeleri’nde dün akşam yaşanan elek..

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan Orta Ve Doğu Karadeniz’deki Elektrik Kesintisi İle İlgili Açıklama Yapıldı

TRABZON (İHA) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan Orta ve Doğu Karadeniz Bölgeleri’nde dün akşam yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili açıklama yapıldı.
Açıklamada "26.04.2016 tarihinde saat 22:29’da Orta ve Doğu Karadeniz bölgelerindeki aşırı fırtına ve yağış nedeniyle yüksek gerilim hatlarında geçici arıza yaşanmıştır. Yaşanan arıza, bazı illerimizde kısmi kesintilere neden olmuştur. Yapılan müdahale ile sistem kısa sürede normale döndürülürken, saat 23:13 itibariyle tüm bölgelerde kesinti giderilerek elektrik sağlanmıştır. Toplam kesinti, Türkiye genelinde yüzde 15’lik miktarda 45 dakika süre ile yaşanmıştır. Bölgedeki hava şartları nedeniyle kısa süreli kesintiler yaşanabilmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber