Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Eylül 2016 - 12:38 Yorum: 0

Enerjide tasarruf fırsatı

Elektriğini Sepaş Enerji'den alan serbest tüketiciler indirimli elektriğin yanı sıra yüzde 40'a varan enerji tasarruf imkanı sağlayan Cosa Klima Paketi'ne...

Enerjide tasarruf fırsatı

Elektriğini Sepaş Enerji'den alan serbest tüketiciler indirimli elektriğin yanı sıra yüzde 40'a varan enerji tasarruf imkanı sağlayan Cosa Klima Paketi'ne ücretsiz sahip oluyor.

Gündelik hayatın vazgeçilmezi haline gelen klimaların kullanımı her geçen gün artıyor. Klimaların bilinçli kullanımı ile ekolojik dengeye zarar vermeden enerji tasarrufu sağlamak mümkün. Bir önceki takvim yılı veya içinde bulunulan yıldaki elektrik tüketimi 3 bin 600 kwh olan ve yaklaşık 125 TL elektrik faturası ödeyen serbest tüketiciler, Sepaş Enerji'ye gelerek hem indirimli elektrikten faydalanıyor, hem de 349 TL değerindeki Cosa Klima Paketi'ne ücretsiz sahip oluyor. Evdeki klimayı uzaktan yöneten Cosa Klima Paketi, klimanın elektrik tüketiminde yüzde 40'a varan enerji tasarruf sağlamasının yanı sıra, raporlama özelliği sayesinde tüketim miktarının, kullanım alışkanlıklarının ve tasarruf oranlarının takip edilmesini mümkün kılıyor. Adana, Antalya, Denizli, İstanbul ve İzmir illerinde, 31 Ekim'e kadar, Sepaş Enerji serbest tüketicisi olan herkes Cosa Klima Paketi kampanyasından faydalanabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber