Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:58 Yorum: 0

Engeller Şehitkamil İle Aşılıyor

Şehitkamil Belediyesi, ihtiyaç sahibi kişilere tekerlekli sandalye dağıtımını sürdürüyor.

Engeller Şehitkamil İle Aşılıyor

Şehitkamil Belediyesi, ihtiyaç sahibi kişilere tekerlekli sandalye dağıtımını sürdürüyor. Son olarak tekerlekli sandalye hediye edilen 4 ihtiyaç sahibi vatandaş, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi, engelliler için umut olmayı sürdürüyor. Hediye ettiği akülü ve manüel tekerlekli sandalyelerle engelli vatandaşlar için yeni bir hayatın başlangıcına olanak sunan Şehitkamil Belediyesi, son olarak 4 vatandaşı daha mutlu etti. Şehitkamil Belediyesi'nden yetkililer, ilk olarak 59 yaşındaki Mehmet Yapar'ı evinde ziyaret ederek tekerlekli sandalye hediye etti. Daha sonra 78 yaşındaki Mediha Dalpaltagil, 13 yaşındaki Uğur Çalgıcıoğlu ile 74 yaşındaki Nuriye Küpeli evlerinde ziyaret edildi ve kendilerine tekerlekli sandalye hediye edildi. Tekerlekli sandalyelerine kavuşan vatandaşlar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

ÇOK MEMNUN OLDUK

13 yaşındaki bedensel ve zihinsel engelli oğlu Uğur Çalgıcıoğlu için hediye edilen tekerlekli sandalye ile büyük bir sevinç yaşadıklarını ifade eden anne Fatma Çalgıcıoğlu, oğlunu kucağında değil de tekerlekli sandalyeyle rahatlıkla dolaştırabileceği için mutlu olduğunu söyledi.

Fatma Çalgıcıoğlu, "Allah, Fadıloğlu'ndan razı olsun. Çok memnun olduk. Çocuklarımızı sevindirdiği, engellilere önem verdiği için Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'na çok çok teşekkür ediyorum. Oğlum, 13 yaşında. Doğuştan bedensel ve zihinsel engeli var. Çocuğumu dışarı çıkaramıyordum. Sırtımda taşıyarak bir yerlere götürmek zorunda kalıyordum. Ama artık tekerlekli sandalye ile çocuğumu istediğim yere rahatlıkla götürebilirim. Oğlumun tam istediği gibi oldu. Allah, Başkanımızdan razı olsun. Sağ olsun" diye konuştu.

BAŞKANIMIZ, ENGELLİLERİ UNUTMADI

Tekerlekli sandalyesine kavuştuğu için yaşadığı mutluluğu ifade eden bir böbreği alınmış, KOAH hastası, akciğer kanseri Mehmet Yapar, "Rıdvan Fadıloğlu'na bize bu tekerlekli sandalyeyi gönderdiği çok çok teşekkürlerimi sunarım. Başkanımız, engellileri unutmadı. Allah, kendisinden razı olsun. Tekerlekli sandalyeyi çok beğendim. Allah, tüm engelli arkadaşlarıma tekerlekli sandalye nasip etsin. Şeker hastasıyım. Tek böbreğim var. KOAH hastasıyım. Karaciğer kanseriyim. Çalışamıyorum. Ameliyatlı olduğum için bayağı bir sıkıntım var. Dışarıya çıkamıyordum. Tekrar Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yatalak olan 78 yaşındaki Mediha Dalpaltagil ile 74 yaşındaki ağır romatizma hastası Nuriye Küpeli de tekerlekli sandalye sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Etrafındaki kişilere yük olmadan yaşamlarına devam edecek olmanın memnuniyet verici olduğunu ifade eden Mediha Dalpaltagil ile Nuriye Küpeli, tekerlekli sandalye dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber