Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 21 Eylül 2014 - 17:03 Yorum: 0

"Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz" kampanyası

Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar, Ayvacık'ın Küçükkuyu beldesinde engellilerin katıldığı kampı ziyaret etti

'Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz' kampanyası

ÇANAKKALE (AA) - Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, kendilerince düzenlenen "Engelleri aşıyor, kampa gidiyoruz" kampanyası kapsamında Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde kamp yapan engellileri ziyaret etti.

Özel bir helikopter ile Küçükkuyu Belediye Stadı'nda inen Hazinedar'ı, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile eski Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan karşıladı.

Hazinedar daha sonra Küçükkuyu Belediye Başkanı Balkan ile makamında görüşüp, 110 engellinin kamp yaptığı moteli ziyaret etti.

Engellilerle sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektiren Hazinedar, engellilerin kampta bu kadar mutlu olacağını düşünemediğini söyledi.

Gelecek yıl "engelsiz otel" projesini hayata geçirmeye çalışacaklarını aktaran Hazinedar, "Engelliler için olağanüstü fiziki zorluklar var. Bunları sağlayacak bir otel projemiz olacak. Bunu bütün belediye başkanlarına da duyuruyorum. Yaklaşık 100 odalı, kiralama da satın alma da olabilir. Beşiktaş Belediyesi olarak engelliler, emekliler ve gençlerimiz için kamp arayışı içindeyiz" diye konuştu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber