Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 13 Ekim 2016 - 11:13 Yorum: 0

Engelli anne adaylarına doğum ünitesi

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ek binası Zübeydehanım Doğumevi, yeniliklere devam ediyor.

Engelli anne adaylarına doğum ünitesi

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ek binası Zübeydehanım Doğumevi, yeniliklere devam ediyor. Bursa Engelli Kadınlar Derneği tarafından da desteklenen proje kapsamında hastanede engelli doğum ünitesi, hasta odası ve engelli polikliniği açıldı.

Sağlık Bakanlığı tarafından bebek dostu hastane seçilen, Bursa'nın en eski doğum hastanelerinden biri olan Zübeydehanım Doğumevi aynı zamanda Türkiye'de "Sağlıklı Nesiller için Sağlık Başlangıçlar" projesine ev sahipliği yapan 3 hastaneden biri olma özelliğini taşıyor.

Anne adayı engelli hastalar için ellerinden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten hastane yöneticisi Dr. Sonkur, "Engelli hastalarımız burada sıkıntı yaşıyordu. Bu yeni açtığımız üniteyle birlikte normal hasta yatağımız engelli doğum yatağına dönebilmekte. Böylece hastalarımız çok rahat bir şekilde güzel hizmet alabilecekler" dedi.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın, ünite hakkında bilgi alırken, hastanede incelemelerde bulundu.

Engelli anne adaylarına doğum ünitesi

Engelli anne adaylarına doğum ünitesi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber