Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 06 Eylül 2016 - 10:58 Yorum: 0

Engelli basketçilere enerji takviyesi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basetbol Takımı oyuncularına baklava ikram edilerek moral verildi.

Engelli basketçilere enerji takviyesi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basetbol Takımı oyuncularına baklava ikram edilerek moral verildi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele Eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Sandalye takımı, yeni sezon hazırlıklarını Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda sürdürüyor. Kulüp Asbaşkan Abdulkadir Gözegir, Asbaşkan Abdullah Öğücü ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, antrenmanı ziyaret etti. Oyuncu ve teknik heyetle toplantı yapan yöneticiler, antrenör Muharrem Karakafa'dan takımın genel durumu hakkında bilgi aldı. Süper Lig'de takıma başarılar dileyen Büyükşehir Gaziantepspor Asbaşkanları Abdülkadir Gözegir ve Abdullah Öğücü, tekerlekli sandalye basketbol takımının Süper Lig'de kalıcı olması gerektiğini ifade etti. Asbaşkan Gözegir, "Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız, Gaziantep açısından olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve bizler açısından büyük önem taşımaktadır. Yönetim olarak her zaman maddi ve manevi olarak bu takımın yanındayız. Hatta iç ve dış sahada oynayacakları maçlarda mümkün olduğu kadar beraber olacağız" dedi.

Oyunculara bayram izni

Gözegir, takımın 10 gündür çalışmalarını sürdürdüğünü hatırlatarak, oyunculara Kurban Bayramı'nda ise izin verileceğini söyledi. Takımın Türkiye Kupası maçlarına da katılacağını hatırlatan Gözegir, "Bayram tatilinin ardından yeniden toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecekler. Önümüzde Türkiye Kupası müsabakaları da var. Takımımızı yoğun bir maç trafiği bekliyor. Takımımıza, hazırlık maçlarında, Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Baklava ikramı

Teknik heyet ise çalışmaların yoğun tempoda sürdürüldüğünü belirterek, her kulvarda iddialı bir takım olduklarını kaydetti. çalışmaların zor olduğu kadar keyifli bir şekilde sürdürdüklerini belirten oyuncular ise, hem yöneticilerin hem de teknik kadronun, kendilerine olan güvenini boşa çıkarmayacaklarını kaydetti.

Toplantının ardından ise sporculara baklava ikramı yapıldı. Yöneticiler, baklavaları kendi elleriyle oyunculara ikram etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber