Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Ekim 2014 - 14:08 Yorum: 0

Engelli belediye otobüsü servisten kalktı

SİNOP (AA) - Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek,  Erfelek - Sinop arasında yolcu taşıyan engelli belediye otobüsünün servisten kaldırıldığını söyledi.Şimşek, AA muhabirine yaptığı...

Engelli belediye otobüsü servisten kalktı

SİNOP (AA) - Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek,  Erfelek - Sinop arasında yolcu taşıyan engelli belediye otobüsünün servisten kaldırıldığını söyledi.

Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Erfelek - Sinop arasında belediye otobüsünün olmamasının özellikle engelli öğrenciler ile engelli ve hasta vatandaşları mağdur ettiğini dile getirdi.

"Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı , Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğü’nün ilgili genelgesiyle otobüsümüz 30 Eylül tarihinde servis dışı kalmıştır" diyen Şimşek, şunları kaydetti:

"İlçemizde hizmet veren belediyemiz toplu taşıma aracı engelli rampalı ,özel donanımlı tek araçtı İlçemizde rehabilitasyon merkezi ve donanımlı devlet hastanesi olmadığından hasta ve engelli vatandaşlarımız belediyemize ait bu toplu taşıma aracını kullanıyorlardı. Otobüsümüz servis dışı kaldığı için engelli öğrencilerimiz, engelli vatandaşlarımız ve hasta vatandaşlarımız büyük zorluklar yaşayacaklardır."

Şimşek, bu konuda belediyenin altı aydan bu yana büyük çaba sarf ettiğini, Sinop milletvekillerinin ve Sinop Spastik ve Engelliler Derneği yöneticilerinin büyük gayret gösterdiklerini ama sorunu çözemediklerini söyledi 
 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber