Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Şubat 2022 - 11:28 Yorum: 0

Engelli bireyler ile şehit yakınları ve gaziler ’Malazgirt 1071’ filmini izledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Şehit ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün...

Engelli bireyler ile şehit yakınları ve gaziler ’Malazgirt 1071’ filmini izledi

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı Şehit ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün işbirliğinde özel gereksinimli vatandaşlar ile şehit yakınları ve gaziler, sinema etkinliğinde bir araya geldi.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına Bağlı Şehit ve Gazi Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Engelli hizmetleri Şube Müdürlüğü Engelli bireylerin toplum ile bütünleşerek sosyalleşmesine katkı sunmak ve şehit yakınları ile gazilerinin yanlarında olduğunu göstermek amacıyla sosyal belediyeciliğe çalışmalarına devam ediyor.

26 şehit yakını, 22 gazi ve 20 engelli vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen sinema etkinliğinde "Malazgirt 1071" sinemasını izledi. Filmi izleyen engelli vatandaşlara, şehit yakınları ile gazilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Gerçekleşen etkinlik çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu. Daha sonra evlerine bırakılan vatandaşlarımızın güzel bir gün geçirmeleri sağlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber