Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Mart 2017 - 11:09 Yorum: 0

Engelli bireylerin hayvan sevgisi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan sevgisini çocuklara aşılamak için yürüttüğü eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına...

Engelli bireylerin hayvan sevgisi

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, hayvan sevgisini çocuklara aşılamak için yürüttüğü eğitim ve bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü uyguladığı proje ile ilköğretim okullarını ziyaret ederek sokak hayvanlarıyla ilgili temel eğitimleri gerçekleştiriyor. Bu güne kadar Eskişehir çapında 3 bin 500'e yakın çocuğa ulaşıldı. Son olarak Şirintepe mahallesinde bulunan Özel İklim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinden eğitim alan engelli bireylere hayvan sevgisi aşılandı. Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde görevli veterinerler, merkezden eğitim alan engelli bireylere sokak hayvanları ve evcil hayvan bakımı konularında temel bilgilerden oluşan sunumlar yaptılar. Sunumlarda sokak hayvanları ve evcil hayvanlar ile ilgili beslenme, bakım, sahiplenme konuları anlatıldı.

Eğitimlere Doğal Yaşam Merkezince bakılan sevimli hayvanlar da katılırken, engelli bireylerin hayvan sevgisi görülmeye değerdi. Yavru tavşan, kedi ve köpeklere büyük ilgi gösteren bireyler, ziyaret için Tepebaşı Belediyesi veterinerlerine teşekkür ettiler. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından verilen eğitime engelli bireylerin aileleri de katıldı.

Engelli bireylerin hayvan sevgisi

Engelli bireylerin hayvan sevgisi

Engelli bireylerin hayvan sevgisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber