Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 28 Ağustos 2016 - 12:43 Yorum: 0

Engelli çocuğunu taşıyarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü gösterdi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü görmek isteyen vatandaşlar bugün de boğazın üçüncü incisine akın etti.

Engelli çocuğunu taşıyarak Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü gösterdi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü görmek isteyen vatandaşlar bugün de boğazın üçüncü incisine akın etti. Köprüye gelen bir baba yürüme engelli oğlunu taşıyarak köprüyü gösterirken, bazı vatandaşlar boğaza karşı kahvaltı yapıp bol bol öz çekim yaptı.

Devlet erkanının katılımıyla geçtiğimiz Cuma günü ulaşıma açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde araç geçişlerinin başlamasının ardından vatandaşlar bugün de boğazın üçüncü gerdanlığına akın etti. Araçlarıyla köprüye gelen vatandaşlar, köprü üzerinde durarak bol bol fotoğraf çekip, öz çekim yaptı. Köprünün hizmete girmesinden dolayı vatandaşların mutluluğu yüzlerinde görülürken, bazı vatandaşlar da boğaza karşı çay içip kahvaltı yaptı.

Köprüden geçen bir sürücü, "Çok güzel olmuş, duygulandık, gurur duyduk. Fotoğraf çekildik, sürekli kullanacağız, oturduğumuz yere yakın" dedi. Başka bir vatandaş da, "Biz de görmeye geldik, çok güzel çok beğendik. İlk kez geldik, Kemerburgaz bağlantı yolundan. Geçince karar vereceğiz ama görüntüsü çok güzel" ifadelerini kullandı.

Boğaza karşı kahvaltı yapan başka bir vatandaş ise, "Emeği geçen herkesten yapandan yaptırandan Allah razı olsun. İnşallah köprüyü kullanacağız. Sabah 08.00'de kalktık geldik, kahvaltımızı burada yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan vatandaşların akın etmesi nedeniyle köprü üzerinde de trafik yoğunluğu meydana geldi. Köprünün üzerinde araçlarını park eden sürücüler, polisin uyarısıyla fotoğraf çektirip köprüden ayrıldı.

Yürüme engelli oğlunu taşıyarak köprüyü gösterdi

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde günün en anlamlı görüntü ise bir babanın bedensel engelli oğlunu taşıyarak köprüye getirmesi oldu. Baba Bayram Dinç, bedensel engelli oğlu Ahmet Dinç ve eşiyle birlikte köprüye geldi. Oğlunu araçtan indiren baba Dinç, oğlunu taşıyarak köprüyü gösterdikten sonra cipine taşıdı.

Köprü hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşan Bayram Dinç, "Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ülkemize güzel bir eser kazandırdılar. Vatana ve millete hayırlı olsun. Oğlum yürüme engelli, görmek istiyordu. Onun için paşaya göstermek için getirdik" dedi.

Vatandaşlar çocuklarıyla köprüyü görebilmek için akın ederken, köprüde bir de talihsiz bir olay yaşandı. Bir sürücünün otomobili aküsünün bitmesi nedeniyle arızalandı. Köprünün üzerinde kalan araca, köprüdeki diğer bir sürücünün aracının aküsünden takviye yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber