Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 21 Nisan 2014 - 12:28 Yorum: 0

Engelli çocuklar bowlingte buluştu

Antalya'da engellilere yönelik şenlikte yaklaşık 200 çocuk bowling oynayarak doyasıya eğlendi

Engelli çocuklar bowlingte buluştu

ANTALYA (AA) - Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) Antalya Şubesi, engelli çocuklar için bowling şenliği düzenledi.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ZİÇEV Bowling Şenliği,  Özdilek Alışveriş Merkezi'nde yapıldı. Şenliğe katılan yaklaşık 200 çocuk, öğretmenlerinin yardımıyla boxling oynayarak doyasıya eğlendi.

ZİÇEV Antalya Şubesi Kurum Müdürü Şelale Öncül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şenliği ilk olarak 2012 yılında düzenlediklerini, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Şenliğe kentteki 24 rehabilitasyon merkezi ve engelli topluluklarından yaklaşık 200 engelli çocuğun katıldığını bildiren Öncül, "Amacımız çocuklarımızı topluma kazandırmak, onların da bir şeyler yapabildiğini göstermek. Çocuklarımıza sporu sevdirmeyi istiyoruz" dedi.

Şenlik kapsamında Yaşam Akademi Derneği'nin engelli çocuklardan oluşan Lokomotif Band Ritm Grubu da konser verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber