Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Haziran 2016 - 13:43 Yorum: 0

Engelli Derneği’nden Terör Mağduru Ailere Destek

Güneydoğu Engelli Hakları Derneği, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör olayları yüzünden mağdur olan aileleri ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda...

Engelli Derneği’nden Terör Mağduru Ailere Destek

Güneydoğu Engelli Hakları Derneği, Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki terör olayları yüzünden mağdur olan aileleri ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulunuyor.

Genel merkezi Diyarbakır'da bulunan Güneydoğu Engelli Derneği, Sur ilçesinde yaşanan terör olayları yüzünden evlerini terk etmek durumunda kalan aileleri ziyaret ediyor. Dernek, ekonomik durumu kötü olan ailelere çeşitli yardımlarla destek oluyor. Son bir hafta içerisinde Başkan Yardımcısı Fatma Şimşek ile birlikte 25 aileyi ziyaret ettiklerini belirten Dernek Başkanı Mithat Kavmaz, "İnsanlar evlerini terk etmek zorunda kaldılar. Bu felaketi yaşayan insanlara yetişmemiz lazım. Ailelerin bazılarında engelli çocuklar bulunmakta. İhtiyaçlarını bu Ramazan aydında şimdilik karşılamaya devam ediyoruz. Ama bu yardımlarımız sürekli olarak devam edecektir. Umarım hayırseverlerde bizimle iletişime geçer ve bu yerlere gerekli yardımları ulaştırırız" dedi.

Engelli Derneği’nden Terör Mağduru Ailere Destek

Engelli Derneği’nden Terör Mağduru Ailere Destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber