Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Ekim 2016 - 09:18 Yorum: 0

Engelli gençlerden Başkan Alıcık’a plaket

NAZENDER Üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Engelli gençlerden Başkan Alıcık’a plaket

NAZENDER Üyeleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Derneğe sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi ile onurlandırılan Haluk Alıcık duygu dolu anlar yaşadı.

NAZENDER Üyeleri NAZENDER Başkanı Tayfun Yazıcı eşliğinde Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde yaptıkları Ankara Gezisinde kendilerine sağladığı ulaşım desteğinden dolayı Alıcık'ı ziyaret eden NAZENDER üyeleri Çam Sakızı Çoban armağanı dediler, Alıcık'a plaket takdim ettiler.

NAZANDER Başkanı Tayfun Yazıcı eşliğinde 47 kişilik gurup geçtiğimiz günlerde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara'ya gitmiş, Aile ve sosyal Politikalar Bakanlığı ile Anıtkabir'i ziyaret etmişti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın oluru ile Nazilli Belediyesinden ücretsiz ulaşım hizmeti alan NAZANDER Üyeleri bu imkânı sağladığı için Başkan Haluk Alıcık'a teşekkür etti. Yaptıkları ziyaretler hakkında Başkan Alıcık'a bilgiler veren gurup önümüzdeki günlerde yapacak oldukları etkinlikler hakkında da Haluk Alıcık'dan destek istedi. Ankara gezisine sağladığı ulaşım hizmeti ile en büyük hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen NAZENDER Üyesi Aysun Koşun, "Bu güne dek bize her konuda destek veren bize her daim kucak açan, bizi hep dinleyen oldunuz. Bu geziye birçoğumuzun gitmesi mümkün değildi. Hayalini bile kuramıyorduk. Ama siz bize otobüs verdiniz ve biz bu sayede ailelerimiz ile birlikte Ankara'ya gittik. En güzeli de bu gurubun Anıtkabir'e hep birlikte yaptığı ziyaret idi ve ben burada en büyük hayalimi gerçekleştirdim. Ata'mın huzurunda İstiklal Marşımızı sonuna kadar okudum. Asker ağabeyler geldi yanımıza bize sahip çıktı ve bu biz çok mutlu etti. Sizin sayenizde hayalini bile kuramadığımız bu gezimizi yaptık. Allah sizden razı olsun Başkanım" dedi.

Aysun'un Koşu'un konuşmalarından dolayı oldukça duygulanan Başkan Alıcık "Sizleri neşeli mutlu, huzurlu görünce ben de çok mutlu oluyorum. Sizleri böyle görmek beni çok mutlu ediyor. O enerjiniz bana da yansıyor. Benden yana size her türlü hakkım helal olsun. Keşke sizler için daha çok şeyler yapabilsem. Elimizden gelen imkânlarımız dâhilinde ne gerekiyorsa her zaman sizler için yapmaya hazırım. Siz kendiniz en büyük en güzel hediye isiniz bana" ifadelerini kullandı. Derneğin 9 Kasımda yapılacak olan kahvaltısı ve diğer etkinlikleri konusunda da gerekenin yapılacağına dair söz veren Başkan Haluk Alıcık Belediye Başkan Yardımcılarına etkinliklerin yapılacağı mekân ve diğer masraflar konusunda da talimatlarını vererek çok değer verdiği özel insanlar ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Engelli gençlerden Başkan Alıcık’a plaket

Engelli gençlerden Başkan Alıcık’a plaket

Engelli gençlerden Başkan Alıcık’a plaket

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber