Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:58 Yorum: 0

Engelli Gençlere Asker Eğlencesi

Bursa'nın İznik ve Orhangazi ilçelerinde engelli gençler için asker eğlencesi düzenlendi.

Engelli Gençlere Asker Eğlencesi

Bursa'nın İznik ve Orhangazi ilçelerinde engelli gençler için asker eğlencesi düzenlendi.

İznik'te askerlik çağındaki 12 engelli genç bir günlük temsili askerlik yapacak. Engelli askerler için kına eğlencesi düzenlendi. Asker adaylarının ellerine kınalar yakıldı. Geceye İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın ile İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak da katıldı. Engelli asker adayları hep birlikte hazırlanan yaş pastayı kesti. Engellilere askerlik bohçası hediye edildi. Sembolik de olsa, bir günlük vatani askerlik görevi yapacak çocuklarını askere uğurlayan anne ve babalar duygulu anlar yaşadı.

Orhangazi Belediyesi de engelli asker adayları için kına gece tertipledi. Kına gecesine. Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ogün Demir de katıldı. Ellerine kınalar yakılan asker adayları doyasıya oynayıp eğlendi. Künyeleri takılan engelli askerlere Başkan Çağlayan çeşitli hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber