Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Temmuz 2022 - 10:13 Yorum: 0

Engelli öğrenciler Çeşme’yi gökyüzünden seyretti

Çeşme'de bedensel engelli bireylerin yaşantılarına ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 6 öğrenci ve ailelerine uçuş...

Engelli öğrenciler Çeşme’yi gökyüzünden seyretti

Çeşme'de bedensel engelli bireylerin yaşantılarına ve sorunlarına dikkat çekmek amacıyla ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 6 öğrenci ve ailelerine uçuş etkinliği düzenlendi. Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, İzmir Havacılık Kulübü ve Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte engelli öğrenciler ve aileleri keyifli zaman geçirdi.

Program, Alaçatı bölgesinde sabah saatlerinde başladı. Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker, her şeyin öğrenciler için olduğunu ve onları mutlu ve coşkulu görmenin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti. İlk defa helikoptere binen öğrencilerin heyecanı ise yüzlerinden okundu. Etkinlikten çok memnun kaldıklarını belirten veliler bu etkinliğin hem çocukları hem de kendileri için büyük sürpriz olduğunu söyledi. Veliler kendilerine bu imkanı tanıyanlara teşekkür etti. Etkinlik, Çeşme'nin büyülü güzelliğine gökyüzünden bakma şansı bulan öğrenciler için unutmaz bir deneyim oldu. Öğrenci ve velileri, bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber