Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 09:53 Yorum: 0

Engelli Öğrencilerden “Engelsiz Sergi”

125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, engelli çocuklar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla açtığı sergi Kahramanmaraş Piazza Alışveriş...

Engelli Öğrencilerden “Engelsiz Sergi”

125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu, engelli çocuklar konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla açtığı sergi Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ziyaretçilerle buluştu.

Sosyal ve kültürel faaliyetlere destek olmaya devam eden Piazza AVM, engelli çocuklar konusunda farkındalık kazandırmayı, onlara var olduklarını hatırlatmayı ve kendilerine olan güvenlerini kazandırmayı amaçlayan proje kapsamında düzenlenen sergiye ev sahipliği yaptı.

AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği sergide, 125. Yıl Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları resimler, tablolar, mumluklar ve birçok ürün görücüye çıktı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber