Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Mayıs 2016 - 10:08 Yorum: 0

Engelli Öğrencilerden Özel Gösteri

Antalya'nın Serik ilçesinde, Serik Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri engelliler haftasını ve mezuniyetlerini kutladı.

Engelli Öğrencilerden Özel Gösteri

Antalya'nın Serik ilçesinde, Serik Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğrencileri engelliler haftasını ve mezuniyetlerini kutladı. Serik Yükseliş Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen programa, Serik Kaymakamı Rıfat Altan, Belediye Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve engelli aileleri katıldı.

Serik Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Püseli, özel öğrencilerin çok çalışarak yeteneklerini ortaya koyduğunu söyledi. Püseli, "Engelli öğrencilerimiz sevgiyle ilgiyle çok çalışarak engelleri aştılar. Sevgiyle kucaklamakla bütün engeller aşılır sevgi engel tanımaz. Öğrencilerimiz de bunu gösterdi" dedi.

Kaymakam Rıfat Altan da "Duygu dolu bir program izledik. Bu program engellilerde farkındalığı arttıran bir program oldu. Çok güzel hazırlanmış emeği geçen müdürümüze öğretmenlerimize en fazla özveriyle külfetini çeken ailelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Gecede, engelli öğrenci Neslihan Kaçmaz da okuduğu "Sen üzülme Anne" adlı şiiriyle anneler başta bütün davetlilere duygulu anlar yaşattı. Engelliler yaptığı gösterilerle "yapamadıklarımız için değil yaptığımız güzel şeyler için alkışlayın" mesajı verdi. Programın sonunda mezun olan engelli öğrenciler Ayşe Şen, Berkan Yağcı, Fatmanur Manastır, Songül Toşur, Ali Pektaş ile Esra Kavak'a diplomaları verildi ve öğrenciler kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber