Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:56 UEFA Şampiyonlar Ligi: Borussia Dortmund: 1 - Paris Saint-Germain: 023:55 Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı23:50 MAST İzmir Boat Show kapılarını açtı23:41 Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı23:39 Hamas’ın son ateşkes teklifine yarın yanıt vermesi bekleniyor23:38 Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı23:06 Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar...23:05 Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendileri...23:03 Kocaeli’de 2 motosiklet ve kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı23:03 THY Euroleague: Fenerbahçe: 89 - Monaco: 7823:01 Turhal Belediyesi, su baskınlarına karşı gece gündüz çalışıyor23:00 Edirne’de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı22:58 ABD’nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskelenin yüzde 50’den fazlası tamamland...22:56 İletişim Başkanı Altun: "TRT, Batılı medya organlarının görmezden geldiği h...22:43 Şiddetli yağışlar ekili arazileri sular altında bıraktı22:41 Teknik Direktör Gülay’dan Turgutluspor taraftarına çağrı22:06 Yoldaki çukurlar kazaya neden oldu, otomobil şarampole uçtu: 1 yaralı22:03 Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı22:02 Başkentte sağanak etkili oldu: Ev ve iş yerlerini su bastı, araçlar mahsur...21:59 Nevşehir’e şehit ateşi düştü
Türkiye 12 Aralık 2018 - 23:08 Yorum: 0

Engelli öğrenciye darp iddiasına tepki gösteren veliler öğretmeni savundu

Antalya'da işitme engelli öğrencinin öğretmeni tarafından darp edilmesi iddiasına tepki gösteren veliler, öğretmenin masum olduğunu savundu.

Engelli öğrenciye darp iddiasına tepki gösteren veliler öğretmeni savundu

Antalya'da işitme engelli öğrencinin öğretmeni tarafından darp edilmesi iddiasına tepki gösteren veliler, öğretmenin masum olduğunu savundu.

Kepez ilçesi Gazi Mahallesi'nde bulunan Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlköğretim Okulunda 4 gün önce meydana gelen olayda iddiaya göre, 3-D sınıfında okuyan yüzde 62 işitme engelli ve iki kulağında da cihaz bulunan İ.T.(9) bir arkadaşıyla kavga etti. İki öğretmen tarafından sakinleştirilmeye çalışılan İ.T. güçlükle sınıftan götürüldü. Sürüklene sürüklene götürülen çocuğa, koridorda kollarını sıvayan erkek bir öğretmenin tokat attığı ve saçını çektiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Olayın ardından okulun önünde toplanan diğer veliler, olayda öğretmenin hiçbir suçu olmadığını ileri sürdü. Bazı velilerin de gözyaşı döktüğü açıklamada grup adına konuşan Çağla Yıldırım, İ.T.'nin sürekli sınıf arkadaşlarına şiddet uyguladığını ileri sürdü. İ.T.'nin arkadaşlarının kişisel eşyalarına da zarar verdiğini iddia eden Yıldırım, "Engelli olduğu için öğretmen, "kaynaştırmak lazım, bizim sınıfımızdan olmalı" diyerek bizi durdurdu. Biz de mağduruz. Bir noktada dayanamadım, şikayette bulundum. Okuldan yapılması gereken varsa yapılsın diye şikayette bulundum" dedi.

Bir diğer veli Meryem Çalışkan ise öğrencinin şiddet eğilimli bir çocuk olduğunu savunarak, "Çocuklara tekme, tokat dayak atıyor eşyalara zarar veriyor. 1. sınıftan beri beraberiz. Dur denilmesi gerekiyor. Öğretmenimize de zarar veriyor. Bizim öğretmenimizin öyle bir şey yaptığını zannetmiyoruz. Bir an önce bir şey yapılsın. Tekme tokat giriyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber