Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2015 - 13:13 Yorum: 0

Engelli sporculardan, Vali Tutulmaz'a ziyaret

SİİRT (AA) - Siirt Özel Bireyler Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Yılmaz, beraberindeki engelli sporcular ile Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.Sporcuları makamında kabul eden Tutulmaz,...

Engelli sporculardan, Vali Tutulmaz'a ziyaret

SİİRT (AA) - Siirt Özel Bireyler Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Yılmaz, beraberindeki engelli sporcular ile Vali Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret etti.

Sporcuları makamında kabul eden Tutulmaz, engelli sporculara Valilik olarak her zaman destek verdiklerini belirterek, "Amaçlarının engelli vatandaşları sporun her dalında eğitimli bireyler olarak yetiştirmek, farkındalık yaratmak ve topluma entegre olmalarını sağlamaktır" dedi.

Yılmaz da faaliyetleri hakkında Tutulmaz'a bilgi vererek, 2008 yılında kurulan ve 8 dalda faaliyet yürüten kulüplerinin zihinsel engellilere yönelik sportif faaliyetler yaptığını belirtti.

Yılmaz, 2014 yılında atletizm dalında bölgeler arası yarışmalarda Türkiye birinciliği elde ettiklerini ifade eden Yılmaz, 2015 yılında da Güneydoğu, Doğu Anadolu ve Marmara bölgesi atletizm yarışmalarında, 400 ve 800 metre bayrak yarışında bölge birinciliği kazandıklarını sözlerine ekledi.

Vali Tutulmaz, sporculara çeşitli hediyeler vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber