Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2016 - 18:08 Yorum: 0

Engelli vatandaş Bakan Avcı’ya Büyükşehir’i şikayet etti

Ziyaretlerde bulunmak için Eskişehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof.

Engelli vatandaş Bakan Avcı’ya Büyükşehir’i şikayet etti

Ziyaretlerde bulunmak için Eskişehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'yı belediye binası önünde bekleyen bir engelli vatandaş, Büyükşehir Belediyesini şikayet etti.

Eskişehir Vilayet Meydanı'nda 15 Temmuz Milli İrade'nin Yükselişi sergisini gezen Bakan Avcı, ardından Büyükşehir Belediyesi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e bir ziyarette bulundu. Bu sırada belediye binası önünde bekleyen Gürol Esendel isimli engelli vatandaş, Bakan Avcı'ya belediyenin kendisi ile ilgilenmediğini iddia etti. Geçirdiği bir kaza sonrası engelli arabası ile sokağa çıkabildiğini belirten Gürol Esendel, "Beni mağdur bıraktılar. Simit arabası için de yardımcı olmuyorlar. Annem de hasta, ben de hastayım. Aracımın yenilenmesini istiyorum. Bazen belediyeye geldiğimde dışlanıyoruz. Hocam simit yeri için söz verdi, yerine getirmedi. Biz mağdur kalıyoruz. Biz engelliler aşağılanıyoruz. Hocam söz veriyor, ötekiler yapmıyor. Sayın Bakan beyden arabamın yenilenmesini ve simit arabası konusunda yardımcı olmasını istedim" dedi.

Öte yandan Bakan Avcı, engelli vatandaşın bilgilerini alarak yardım sözü verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber