Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Mayıs 2016 - 14:35 Yorum: 0

Engelli Vatandaşa, Anlamlı Yardım

Malatya’nın Darende ilçesinde bedensel ve hafif zihinsel engelli olan Firaz Tercan’a Almanya’da yaşa..

Engelli Vatandaşa, Anlamlı Yardım

MALATYA (İHA) Malatya’nın Darende ilçesinde bedensel ve hafif zihinsel engelli olan Firaz Tercan’a Almanya’da yaşayan Süleyman Çağatay tarafından akülü araba bağışlandı.
Organizeyi yapan Köy Okulları ve Öğrencileri Platformu yöneticilere İstanbul’dan Darende’ye gelerek akülü arabayı Firaz Tercan’a teslim etti. Platform yetkilisi Murat Faris, yardımlaşmanın önemini anlattı. Faris, “Köy Okulları ve Öğrencileri Platformu’ndan geldik. Sponsorlarımız eşliğinde okullarımıza ve öğrencilerimize destek amaçlı buradayız. Almanya’dan Süleyman Çağatay’ın bağışladığı akülü aracı Firaz kardeşimize teslim ettik” şeklinde konuştu.
Mutluluğu gözlerinden okunan Firaz Tercan ise Darende’nin güzelliklerini akülü araba sayesinde gezip göreceğini ifade etti. Tercan, “İnşallah bu anlamlı yardımlar, benim gibi olan tüm arkadaşlarıma nasip olur” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber