Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 16:28 Yorum: 0

Engelli vatandaşa ev yardımı

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı, ilçedeki engelli vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor.

Engelli vatandaşa ev yardımı

Bitlis'in Güroymak Kaymakamlığı, ilçedeki engelli vatandaşlara yardımlarını sürdürüyor.

Güroymak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV); engelli, yaşlı, sosyal güvencesi olmayan ve kriterlere uyan vatandaşlar için ev yaptırıyor.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 3290 sayılı Kanun kapsamında belirli kriterlere uyan vatandaşlara kendi talepleri doğrultusunda ev yapıldığını ve devletin şefkat elinin hissettirilmesinin amaç edinildiğini vurguladı.

Ufuk Özen Alibeyoğlu, proje kapsamında Gölbaşı beldesi Şenkaya Mahallesi'nde oturan 40 yaşındaki engelli ve tek başına yaşayan Erol Tunç'u evinde ziyaret etti. Kaymakamlık tarafından yapılan tek katlı betonarme ev tamamlanarak Tunç'a teslim edildi.

Bugüne kadar evleri yapılarak teslim edilen ev sahiplerinin başka sıkıntıları olup olmadığına dair bilgiler aldığını belirten Alibeyoğlu, "Teslim edilecek konutlardaki sorunların da çözümü noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Bu tip çalışmalarımızı muhtarlarımız aracılığı ile duyurusunu yapıyoruz ve belirli kriterlere uygun kişilere bu evleri yaptırıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımız biraz geç de olsa başlarını sokabilecekleri bir ev bulmanın mutluluğunu yaşıyor. Kısacası vatandaşlarımıza, siz zor durumda olabilirsiniz ama devletiniz yanınızda diyoruz. Bizim düşüncemiz bu, vatandaşlarımıza kış ayına kadar sıcak bir ortam, devletin sıcak ve şefkat dolu elinin uzanmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Engelli vatandaşa ev yardımı

Engelli vatandaşa ev yardımı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber