Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2014 - 16:18 Yorum: 0

Engelli vatandaşlarımız hiçbir sorunla karşılaşmayacak

AK Parti Malatya Miletvekili Akın ve Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çakır, çeşitli ziyaretlerde bulundu

Engelli vatandaşlarımız hiçbir sorunla karşılaşmayacak

MALATYA - AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Malatya Şubesi ve Malatya Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği'ni ziyaret etti. 

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Akın,  ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, AK Parti iktidarının engellilere yönelik önemli yasal düzenlemeler yaptığını belirtti.

Yapılan düzenlemelerle engelli vatandaşların birçok sorununun çözüldüğünü aktaran Akın, düzenlemelerin her geçen gün gelişerek devam ettiğini ifade etti.

Çakır da Malatya'da engellilere yönelik önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımızın şehirdeki yaşamlarını rahatlatmak adına ciddi çalışmalar yaptık. İnşallah, bu süreçte de yapacağımız çalışmalarla, engelli vatandaşlarımız hiçbir sorunla karşılaşmayacak. Bu anlamda Engelliler Sarayı projemiz var. 25 dönüm alan içerisine Engelliler Sarayımızı yapacağız. Burada engelli vatandaşlarımıza yönelik çok güzel sosyal ve kültürel faaliyetler olacak." 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber