Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 15 Nisan 2022 - 09:58 Yorum: 0

Engelli ve ailelerine maddi destek

DÜZCE (İHA) – Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Düzce'de nisan ayında engellilere ve engelli yakınlarına maddi destek verdi.

Engelli ve ailelerine maddi destek

DÜZCE (İHA) – Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Düzce'de nisan ayında engellilere ve engelli yakınlarına maddi destek verdi. Bu çerçevede bin 301 kişiye 1 milyon 367 bin 588 lira 4 kuruş ödeme yaptı.

Düzce'de her ay düzenli olarak engellilere ve engelli yakınlarına maddi destek veriliyor. Düzce Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan araştırma ve çalışmalar çerçevesinde Engelli aylığı bağlanan kişi sayısı Nisan ayında bin 190 kişiye, 1 milyon 270 bin 623 lira 28 kuruş ödeme yapıldı.

Ayrıca ekipler yaptıkları tespitler çerçevesinde engelli yakını aylığı bağlanması uygun görülen 111 kişiye de toplamda 96 bin 965 lira 12 kuruş ödeme yapıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber