Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2015 - 12:13 Yorum: 0

Engelliler derneğinden "dolandırıcılık" uyarı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selami Deveci, "Bu zamana kadar hiçbir iş adamını, hiçbir yardımsever insanı arayıp maddi...

Engelliler derneğinden 'dolandırıcılık' uyarı

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selami Deveci, "Bu zamana kadar hiçbir iş adamını, hiçbir yardımsever insanı arayıp maddi ve manevi yardım talebinde bulunmadık" dedi. 

Deveci, düzenlediği basın toplantısında, geçtiğimiz günler kendisini vali olarak tanıtan bir kişinin, milletvekili aday adayını arayarak engelliler adına para istediğini hatırlattı.

"Milletvekili aday adayını arayıp 12 bin 500 lira dolandıran kişilerin kim olduğu belli değil" diyen Deveci, "Ancak Türkiye Cumhuriyeti devletimiz büyüktür, İnşallah emniyetimiz, jandarmamız, savcılarımız bu kişiyi bulup ortaya çıkartacaklardır" ifadesini kullandı.

Derneğin 5 bin 273 üyesi bulunduğunu aktaran Deveci, şunları söyledi:

"Bu zamana kadar hiçbir iş adamını, hiçbir yardımsever insanı arayıp maddi ve manevi yardım talebinde bulunmadık. Ancak son zamanlarda ilimiz merkezinde ve ilçelerinde, hatta bütün köylerine kadar gidip dışarıdan gelen bazı kişilerce derneğimiz adına Çankırı'daki engellilerin yararına yardım talep etmekteler, dergi satmaktalar, kalem satmaktalar ve bu kişilerin sayısı gün geçtikçe fazlalaşıyor. Bu kişilerin derneğimizle hiçbir bağlantısının olmadığını ve o kişilerin almış olduğu yardımların Çankırı'daki hiçbir engelli arkadaşımıza faydalı olmadığını biz biliyoruz. Biz Çankırı halkımızın ve Çankırı dışındaki hemşehrilerimizin hiçbir zaman telefonla arayıp, bu şekilde derneğimiz adına bağış istemiyoruz. Ancak derneğimize gelip bağış yapmak istediklerinde bağış makbuzu karşılığında alıyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber