Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Mayıs 2016 - 10:38 Yorum: 0

Engelliler Derneğinden Teşekkür Plaketi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, derneklerine sundukları katkı ve desteklerinden dolayı kurum amirleri...

Engelliler Derneğinden Teşekkür Plaketi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, derneklerine sundukları katkı ve desteklerinden dolayı kurum amirleri ve iş adamlarına teşekkür plaketi verdi.

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, Engelliler Haftası dolayısıyla bugüne kadar derneklerine sundukları katkı ve desteklerinden dolayı Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen ve işadamları Bedir Yeni ile Zeki Yeni'yi makamlarında ziyaret edip, teşekkür plaketi takdim etti.

Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, yaklaşık olarak 10 yıl durmadan, yılmadan ve severek görevini yerine getirdiğini ifade etti.

Serkan Aslan ziyarette yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 10 yıldan beridir yürüttüğüm bu görevde durmadan, yılmadan mücadele ederek, engelli kardeşlerime destek olmaya çalıştım. Allah ömür verdiği müddetçe de bu görevimi ifa etmeye devam edeceğim.

Çalıştığım ve kardeşlerime hizmet verdiğim süre zarfında desteklerini bizden esirgemeyen

kurum amirleri ve bizi yalnız bırakmayan Kahtalı iş adamlarına teşekkür etmek istedik" diye konuştu.

Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, Bedir Yeni ve Zeki Yeni nezaket ziyaretinden dolayı Kahta Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan'a teşekkür ederek, ellerinden geldiği kadarıyla Kahta Bedensel Engelliler Derneği'ne sürekli destek olacaklarını ifade ettiler.

Engelliler Derneğinden Teşekkür Plaketi

Engelliler Derneğinden Teşekkür Plaketi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber